CursorsFree Cursors
Martina-Lucas -

Sista minuten

Japp vem var det som sa att barnen skulle vara friskare andra året på dagis????? Va!!! Säg vem det var!!!! Ja så är det inte här iaf Lucas har varit sjukare iår:( iaf så sitter jag med sista minutenplugg vad säger ni om det då??? inte likt mig jag vet men vad ska man göra då? Imorn hoppas jag att Lucas kan gå till dagis så att jag inte får fler obligatoriska lektioner att ta igen de hopar sig liksom redan:(

Iaf så har Lucas papap lovat att ta honom mellan 3 och 5 så jag inte missar eximinationen imorn....


Idag har vi bara varit hemma vi har flyttat ut sängen i vardagsrummet, och in med all flyttpackning i sovrummet och så har vi packat 2 kartonger jag hoppas de 3 jag har kvar räcker för jag orkar inte hämta fler faktiskt men kläder o så får bli i soppsäckar och väskor iaf..

sedan så var Lucas pappa här på Lunch och hjälpte mig montera isär o flytta på köksbordet...

sedan har vi bara myst med fickgratäng o lite namnam från igår till pippi på rymmen:)

nu ska jag faktiskt äta upp godiset från igår och läsa det sista inför imorn ifall det är så att jag kan gå till skolan:)


PUSS

27 år

Ja då var man 27 år fyllda gud var tar tiden vägen????????????

Dagen har iaf verkligen kännts som 27 år lång oxå det börja igårkväll Lucas hade en fruktansvärd hosta från kvällen fram till 01:45 då han kräktes upp en massa slem efter det trodde jag han skulle få sova men inte då han foirtsatte host o vi somna väl vid halv 4 för att sedan vakna av den där jävla hosatn kl 7 iaf så låg vi i sängen o mös till kl9 då vi gick upp o gjorde iordning oss o ringde morbror som skulle köra oss till affären;) där handla vi det sista till kalaset o sen åkte vi hem,,, Jag började förbereda för kvällen när Lucas pappa fråga om vi skulle äta lunch så vi dressa på oss igen o begav oss ner mot stan där jag blev bjuden på thai buffé mumma;) tackar så mycket... stötte på en del folk på stan oxå o tack vare facebook vet ju alla att man fyller år så det ropades grattis både från höger o vänster;)

Sedan begav vi oss hem o Lucas vila middag medans jag gjorde tårtor och skalade ägg...

Sedan vi halv 6 började gästerna äntra först kom bror som skulle passa Lucas medan jag styrde med det sista dock var han så inställd på just det så han glömde min present:( fyyyy

sedan kom syster o svåger..

sedan trilla mamma in o strax efter pappa, mormor o morfar med sig hade de ett stort paket men en ergo rapido handdamsugare o gud så jag längtat efter en sån det är helt underbar o kommer någ få en plats bland mina bästa vänner;) Lucas fick även han en present en trädgårdsväska så han kan hjälpa mormor med planteringarna nästa sommar;)

Efter det trilla eller rättare sagt vankade Jenny in tsm med Marcus och med sig hade de ett stort paket från HM med ett par tights och en jättefin kofta Marcus hade även han en present till Lucas som fick en vattenpistol kul va;) ????

sedan fickade vi det blev ägg och köttbulle mackor, bullar, silviakaka, o tårta o lite chips o godis på det närsta år hoppar vi nog tårtan och kaffebröden o bara tar macka o kladdkaka det blev lite mycket kände jag och gästerna med skulle jag tro;)

Senare damp även min moster med familj in med ett paket innehållande 24 set med bestick precis vad jag behövde;)

Vid 9 hade alla gått hem och med sig fick de lite smått o gott så som en tårta, mjölk, läsk och bröd som ändå inte jag hade nån mer användning för;)

Jag började diska och Lucas plockade av båda borden himla smidigt och gud så duktig han är;) mammas kille;)

Nu sover Lucas och jag ska göra detsamma ska bli så skönt kan jag Lova... Lucas hosta är fortfarande jobbig så han får bli hemma imorn med min basgrupp klarar sig nog utan mig jag har ändå mailat min del till en av killarna i gruppen så det löser sig nog så får Lucas vila hemma en dag till för jag MÅSTE verkligen gå i skolan tors o fredag...

PUSS

Fler timmar per dygn tack

Jag fattar inte hur man ska hinna allt.....

jag skulle vilja ha en 4 timmar till iaf..

Idag så kom bror o hämta oss o så åkte vi o lämna Lucas på dagis och sedan åkte vi till syster och hämta flyttkartonger efter det begav vi oss till toysRus och köpte en radiostyrd bil till lilleman då traktorn inte gick att få att fungera igen:( han som tyckte så mycket om den men den nya bilen gick oxå hem:)

Sedan var det hem o börja plugga det har inte gått sådär jättebra faktiskt då jag för tillfället är kroniskt trött...

Slängde iaf ihop 2 silviakakor tills imorn...

Annars så har ju Lucas börjat somna senare om jag söver honom innan 7 som för så vaknar han hela tiden på kvällen istället och det innebär antingen färre pluggtimmar eller senare nätter:(

Iaf så somna han in ordentligt nyss så lite ska jag väl hinna läsa...

Ögonen är bättre på Lucas nu men han har en jäkla hosta så det lutar åt att han får vara hemma imorn om han inte sprudlar av energi imorgon bitti...

På schmat imorn står det handling, städning, tåtrbakning, plugg ja det var väl det tror jag;)


PUSS

Ögoninflammation

Hej hopp

Klädbytardagen var sådär hitta inte så mkt o inget av det jag behövde med det blev i alla fall ett par cars foppatofflor, en tomtedress, en pyjamas, en t-shirt, en traktor, en stol, 2 mc donaldsglas och dagens kap en radiostyrd traktor som Lucas bara älskar....

Tyvärr så funkar inte traktorn så bra hemma hos oss trots att jag bytt batterier men den funka hos mormor o morfar ska ta med den dit imorn igen o se om den funkar då med för då är det något som stör ut den här hemma... Nån som vet vad det kan bero på?????
Tycker så synd om Lucas han älskar den verkligen... men funkar den där så får vi väl hoppas att den funkar i vår nya lägenhet annars får jag köpa någon annan till honom sen...så får traktorn vara hemma hos M&M

Efter klädbytardagen åkte jag o köpte snacks till på tisdag och sedan till apoteket... I gårkväll/natt/morgon fick Lucas ögoninflammation stackarn så det fick bli en vända till apoteket o hämta ut ögondroppar som vi fått utskrivna nu är han iaf bättre i ögonen men det ser ut som han fått stryk och man blir helt tårögd av att titta på honom... När jag hämtat honom åkte vi o mötte upp bror/morbror för lunch på donken och Lucas åt med god aptit sedan bar det av hem Lucas tog en flaska mjölk och satte sig o kolla på pippi o när jag kom in satt han upp i soffan o tvärsov det har aldrig hänt kan jag lova;) så jag lade honom ner o så gick jag själv in i sängen o vila lite är så himla trött för tillfället o förstår inte varför.... Han kom iaf in o väckte mig kl 6 ikväll så han är uppe än vi har ätit mat, myst med namnam framför tvn, badat o nu ritar han;)

Imorn får vi hoppa dansen tyvärr känns inget kul alls om han inte ser bättre ut i ögon o ansikte förståss för då går vi;) sedan kommer MIN morbror hit o firar mig med sin familj så det blir lite mackor o kladdkaka;)

Efter det kommer LUCAS morbror hit på en playdate med honom medans jag åker o jobbar o fixar en grej till skolan...

sen bär det av på söndagsmiddag i vanlig ordning fullt upp med andra ord...

nähä nu ska jag rita lite med lilleman innan han ska sova:)


PUSS

Huvudvärk

O den ger sig inte den kom ju igår o sen efter ett par panodil och en kylklamp på huvudet så somna jag till sist imorse var den borta men kände mig fortfarande slö i kroppen.... Men sen så kom den smygande igen iaf men det är bara att försöka ignorera....

På fm har vi i gruppen sutti och knåpat ihop ett paper som ska resultera i 3 HP poäng om en vecka;)

Nu står det städning på schemat och sen ska jag hämta Lucas och skjutsa honom till mormor o morfar innan jag ska åka o handla o sen hem o plugga:)



PUSS

Depp

Mmm idag känner jag mig riktigt låg faktiskt första gången på länge länge... Först o främst så är jag trött och har huvudvärk och känner mig inte 100 i kroppen heller, på det så har vi haft en riktigt lång o krävande vecka i skolan o än är den inte slut, sen så har lärarna skrivcit fel på en uppgift fick vi reda på idag och jag har redan gjort uppgiften vilket betyder att jag måste göra om hela skiten, på det var den en annan grej som inte alls blev som jag tänkt mig som drog ner mig rejält... men men bara bita ihop o ta sig igenom det.... snart flyttar jag ial 1 månad kvar idag så får försöka se fram mot det:)

Idag blev Lucas hämtad av Farmor o Farfar på dagis och fick spendera eftermiddagen med dem och hem kom han med ett födelsedagspaket till mig som han så snällt öppna och visa vad han gav mig;) sötnöten gav mig ett världens bästa mamma örngott:)

Nu på kvällen har Lucas packat sin väska för imorgon ska han åka o sova hos Mormor & morfar mellan dem faktiskt;) Själv ska jag storstäda, Handla, och Plugga och på lördag fm ska jag på klädbytardag i eneby församling:) efter det ska jag hämta Lucas och så kanske det blir Mc Donalds med morbror och efter det bär det nog av till badhuset för Lucas tillsammans med sin pappa:)


Ikväll har jag en pluggfri kväll iaf tar tag i det imorn när jag smält ilskan lite:(

Föresten har fastnat stort på serien Välkommen hem och fattar inte varför för det enda man gör är ju o tjuter till den... Gud så underbar den är:)


PUSS

En liten bloggbreak

Har jag haft men nu ligger jag luite bättre till i skolan:) har jobbat undan massor i helgen och på fredag blir det lite till:) jag gillar ju att vara ute i god tid så därflr blir det stressigt när allt hopar sig som det gjorde,;) men nu så:)

Har inte hänt så fruktansvärt mkt den senaste tiden I helgen var det som sagt plugg medans Lucas var med farfar o farmor och genomförde sin första orientering:) diplom o allt fick han.

packar för fullt gör jag oxå men nu blir det en liten paus för på söndag och på onsdag blir det kalas så nu får kruetet läggas på städning och lite backning och inhandling...

sen är det praktik i 2 veckor och då kommer jag väl vara helt död kan jag tänka mig iaf de första 4 dagarna...

sen är det bara en vecka kvar tills jag flyttar efter det behöver jag säga att jag längtar?????

nu ska jag snart ha lektion i träslöjd  himla kul har vi iaf;)

ska försöka fortsätta att uppdatera nu dagligen iaf:)


PUSS

Lyser med lite frånvaro

ja tyvärr kommer det nog blir så har sjukt mycket att göra i skolan nu och väldigt liten tid så om jag inte uppdaterar så mkt denna vecka så vet ni varför kommer sitta djupt in i böckerna:(

oppas bara lucas håller sig frisk och somna skapligt på kvällarna och sover bra fram till 23 iaf...'


Så på återseende någon dag..

PUSS


3 år och 2 dagar

japp precis så länge sen är det som jag fick reda på att jag skulle få Lucas 3 år och 2 dagar sedan jag plussade vart tusan har tiden tagit vägen?????

Gud så fort det går!!!!



Här händer det inte mycket
Idag har jag jobbat en kortis på ett msjobb sedan gick jag hem till Jenny och sedan gick vi vidare ner på stan:) klev in på Br leksaker och rakt in i magic days med magic prices:) kom hem men 3 st bilar för 50 kr ord pris 120, ett rorripussel för 25 kr och en släpvagn till Lucas bobbycar 100 kr ord pris 299... gissa om jag är nöjd men gisses blir nog lite för många julklappar i år igen:) Lite för bortskämd min kile:) men bäst att passa på nu för om jag lyckas med min operation viktnedgpng kommer jag ju garanterat vilja lägga lite pengar på att förnya garderoben o då kanske det inte finns utrymme för fler julklappar;)

sedan gick vi in på Lindex och så köpte jag hem lite nya byxor till Lucas som han var i behov av:)

Annars så har jag gjort lite nödvändiga saker oxå;9 jag har adressändrat, flyttat tvn och bredbandet, sagt upp elen, bara fk kvar:) sedan har det faktiskt blivit lite skolarbete oxå måste styra upp detta nu

Nästa helg ska Lucas ev ut med F&F o husvagnen så då tänkte jag isf ta en riktig plugghelg och få undan så mkt som möjligt skule verkligen behöva det. som ensamstående önskar jag mig fler timmar på dygnet bara 4-5 extra sådär...

Helgen kommer bestå av kalas, jobb och söndagsmiddag tyvärr dubbelbokade jag mig lite annars skulle vi träffat Lucas gudmor och hälsat på hennes kille på jobbet så skulle Lucas få sitta i hans lastbil o kolla lite;) men det får nu bli en annan gång tyvärr då jag redan tackat ja till 3 årskalas men det blir nog lika kul det:)

Nähä nu ska nog jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen:) Vilken kommer bestå av bara nutrilett produkter då jag ätit ute 2 ggr denna vecka och det är vägning på söndag;)


PUSS

Jag tävlar hos



http://www.alltforforaldrar.se/granis/2010/september/bonde-of-sweden.html?_tmp=db1939eeb2c4253a1f3b2493dbdfc6c931d4c6fd

För att vinna prinspallen

Jag tävlar

Om denna söta pall:)




Jag tävlar hos
http://ellene.blogg.se/2010/september/vinn-en-pusselpall-din-din-prins-eller-prinse.html


tävla du med

PUSS

God natt

Ja u blir det sängen har skrivit ner mina tankar om trollkarlens hatt och lämnat in mitt referat till litteraturseminariet på måndag så nu får det bära eller brista är inte alls nöjd med det men har iaf gjort nått var 2 svåra kapitel och skulle kunnat skriva hur mkt som helst... men nu fick det bli som det blev

Lucas lillen ligger o hostar som bara den stackar men efter lite alvedon är han iaf sval nu får se hur han mår imorgon ska iaf krypa ner brevod han nu o ta natt ska ta med lite hostmedecin åt han oxå för nu var det ju ett tag sen han fick alvedonen...

Så hörs imorgon då:)


PUSS


Kvällsing oxå:)

Idag blev det många inlägg men så kan det vara när man inte har bättre för sig...

På em så har vi packat några kartonger hittade 2 till i min klädkammare men nu är de slut har några plast backar men ett par till måste inhandlas...

Iaf så är mina sommarkläder nerpackade nu och även de kläder jag inte kommer i men SKA i:)

Lucas har badat oxå och så har jag hjälpt Jenny med frågor om planeringen av fp... jag är ju lite av en expert;)

Imorn var det tänkt att Lucas skulle till dagis men nu på kvällen var han så himla varm trots att han badat svalt och suttit länge och kollat på pippi så jag tog febern som visade 38,6 inte bra alls jag hoppas ju på att det bara är en slutspurt på förkylningen och att den är borta imorgon bitti så han kan gå för han behöver leka av sig lite men i annat fall så efter mycket om o men så är det nu ordnat så att Lucas får vara med sin moster och morbror (Världens bästa dessutom) på förmiddagen då jag verkligen måste gå på ett studiebesök då...

i boken jag ska läsa har jag iaf bara 5 sidor kvar nu o ska ta dem efter Idol o sen ska jag skriva ett referat oxå sen måste jag ta tag i studiehandledningen och sätta igång och få lite struktur på kursen vilket jag känner att jag inte riktigt har o jag som brukar ha järnkoll men det blir nog ofta så första kursen efter sommarlovet var likadant förra hösten... så det blir ett prjoekt...

nähä nu ska jag skriva ner mina tankar om mumintrollen som jag läst;)


PUSS

Lunchlur

Japp nu sover Lucas en liten lunchlur mat ville han inte ha och jag som gjorde en supergod omelett med paprika, rödlök, färska champinjoner, tomat, tacofärs och lite lite philadelphiaost:)

Så ist blev det välling för herrn så somna han himla gott:) hopas han sover ett tag nu för jag behöver verkligen komma igenom sista kapitlet i boken jag ska läst klart tills på torsdag kl 3 då referatet ska vara inne... Blev inget plugg alls igårkväll då Lucas inte kunde somna.

Hitills idag har vi tagit bussen ner till stan för Lucas var det viktigt att det var bussen o inte spårvagnen:) Hämtat ut paket så nu äntligen kan jag namna hans kläder igen:) och så handla vi grönsaker. Vi gick och tittade på byggarbetsplatsen nere på stan och Lucas var grymt faccinerad av alla maskiner sedan träffa vi Jenny en snabbis oxå och lämna en sak hon skule få av oss...

sedan blev det spårvagnen hem och det var oxå väldigt viktigt för LUcas han älskar kollektivtrafiken han:) vilken miljökille:)

Sen har det inte hänt mer nu blir det plugg och sen står städning på schemat på em när Lucas vaknat:)


PUSS


God morgon

Natten har inte varit så kul då Lucas vakna vid 4 o hade svårt att komma till ro tills han fick välling, dock tycker jag det är lite tidigt för välling men men han fick det iaf han mår ju ändå inte 100..

Idag mår han iaf något bättre tror jag vi ska iaf ner på stan en kortis o handla hem lite mer grönsaker och hämta ut paket och få oss lite frisk luft:)

Efter det blir det nog bara pyssel hemma iaf:)


Kvällsing

Japp då var det kväll då Lucas har precis somnat försökte lägga honom halv 8 men han var inte det minsta trött så han fick sitta uppe och titta på biggest loser sverige med mig jag blir så faccinerad av de programmen dem visar ju verkligen att det faktiskt går att bli "smal" trots massor med övervikt. Sen vet jag ju att de tränar sjukt mycket i programmet något en vanlig människa inte har tid med tyvärr...

Iaf så har jag bara en karting kvar hemma nu sen är 20 kartonger fyllda så jag måste bege mig iväg o köpa ett lass kartonger så jag har nått o packa i;) dock så kan jag vänta till slutet av månaden då det inte finns så mycket mer att packa förens efter jag haft mitt födelsedagskalas:) hade tänkt att jag skulle ha partat lite helgen efter min födelsedag med det får vänta lite nu när flytten blev aktuell spenderar hellre helgen med Lucas och min UNDERBARA familj;) det där festandet tilltalar mig faktiskt inte för tillfället...

Annars så har vi knappt varit utanför dörrn idag förutom när vi gick och slängde massa sopor som blev när jag hitta massa skit som låg utan värde....

Imorn blir det ytterligare en hemmadag Lucas var hängig och otröstlig efter middagsvilan så han mår inget vidare bättre att vi är hemma då barnen måste ju gå först skolan kan man alltid ta igen vartefter ..

Men imorn ska vi iaf ner till stan en sväng och handla och hämta ut några paket som kommit tror det är en bok til skolan och så Lucas namnlappar och namnstämpel... sen blir det bara mys plock och slapp hemma så vi kommer iväg till dagis och skola på onsdag...


nähä snart blir det att sova med först en dusch:)


PUSS

Middag

Ja så här såg dagens middag ut



På tallriken är det en grönsallad skärd i stora bitar och till den en tacokryddad köttfärsfylld paprika med rivern ost som stått i ugnen i 15 minuter och lite garlicsalsa brevid
Himla god vad denna middag kan jag lova:)

Sjukstuga

Ja det är det hemma idag inget allvarligt bara förkylning och hosta...

Lucas har varit hängig, snorig och hostig så det fick bli en hemmadag extra för honom tror han klarar av att gå imorn iaf:) vi provar jag slutar ändå lunch ifall han behöver gå hem tidigare dock skulle jag verkligen behöva läsa en bok på em till skolan.

SÅ idag har vi gjort lite nytta eller lucas har bara kollat pippi, rorri, bompa, han har ritat, degat, byggt med lego nu sover han så gott och inte en enda hostattack har han fått:)

Själv har jag packat ca 3 kartonger i köket och städat ut 4 skåp som nu står tomma och är helt klara... när Lucas vaknat ska jag ge mig på min garderob och så överskåpen på garderoberna tror jag:)
skönt att kommit igång så är det inte så mkt kvar sen under praktiken då jag vet att jag kommer vara helt slut om kvällarna:)

PUSS


Operation gå ner i vikt!!!!!!!!

Lite fortsättning då

Jag bytte spår och kör nu lite blandad diet med shakes, smooties, bars och Lchf.

Jag kör smothies till frukost och sen antingen shake eller bar på fm lunch beroende på när jag börjar. Sen blir det mängder med vatten oxå förstås:)

Första veckan resulterade i -3,2 kg, -7 cm i midjan, -4 cm höft, -5 cm bröst och -4 cm lår. Helt godkänt tycker jag

Här är några smakprov på mina middagar som intas vid 17 tiden


En assiett med 2 ägg o lite majonäs, 2 skivor kalkon och 2 skior ost med yttepuytte lite pickles, saltgurka, tomat, paprika, några tärningar fetaost, och på denna assiett även 3 skivor ugnstekt potatis. Knappt 350 kcal





Denna assiett är oxå gor med en sallad med stora bitar paprika, sallad, tomat, saltgurka, morot, feta och lite dressing. Till det en liten klick potatissallad och sedan ocst och garlicsalsa inrullad i en tunn skiva rostbiff mumma kan jag lova. Knappt 300 kcal

Hoppas nu att jag kan hålla detta och lyckas gå ner dem kilo jag har som mål:)  

Jag är helnöjd efter första veckan och känner mig taggad att fortsätta... Några chipsstjärnor har slunkit ner när Lucas och jag mysade men uppenbarligen har det inte skadat så mycket:)

PUSS

Skön Lördag

Ja idag har jag och Lucas haft en supermysig lördag med bara mys och lugn:)

Imorse så åkte vi ut till duvhult som ligger i sörsjön där fanns Lucas farmor och farfar och höll i östgötadagarna där. vi stannade där i 2 timmar fika lekte och kollade när farfar klippte gräset:) en tråkig sak hände dock där Lucas blev lite överspelt och skulle busa med gubbarna där genom att stänga dörren så klämde han sig först så kom han bara helt vanligt och visade att han klämt sig i tummen o nageln men när det började blöda blev han rädd och ledsen efter lite omplåstring och lite lördagsgodis av F & F så blev det bättre men han har fortfarande ont och är halvt invalid han glömmer ju bort att han har ont i tummen o gör saker så att det värker och då kommer han på det igen:( stackarn

Snorig o hostig har han oxå blivit med inte så farligt ändå.

Efter ett par timmar i sörsjön begav vi oss hem till morfar o mormor för lunch och så skulle jag tvätta (har en så äcklig tvättstuga här hemma så jag tvättar där) blev lite utomhus lek med mormor oxå medans vi väntade på tvätten... när vi åkte hem sen så var Lucas fruktansvärt trött då han bara powernappat, han hade ont, var sur, ledsen, trotsig och ja you name it så vi gick och la oss för att slippa bli allt för osams under em... Vakna gjorde vi 5 över 6 på kvällen haha

nu har vi ätit kvällsmat lucas fick fiskbullar o potatis som han älskar och jag tog grönsaker och rostbiff efter det blev det lite lördagsgodis för herren han hade köpt nam nam både en liten chipspåse och några karameller:) mamma smacka lite lite:)

Sen så ha vi packat oxå kan säga att Lucas har ärvt min organisationsförmåga (skönt:)) han var iaf jätteduktig på att hjälpa till och gjorde som jag sa att han skulle så nu har vi packat ner våra filmer och linneskåpet. (dock spara vi självklart pippi, bamse och rorri uppe)

Han är iaf relativt pigg efter lite bedövande salva, nässpray och alvedon. . så vart efter om nån timme så blir det nog sängen igen:)

Imorn blir det dans och rytmik på morgonen och vid 3 beger vi oss till landet där Lucas ska leka medans jag jobbar och sen blir det söndagsmiddag:)

Dessutom så är det dagen D för mig imorgon ska blir intressant att se om det blivit något resultat:)


PUSS


mhmm

Vad ska man göra???
Bara att gå o sova va????

Hämtade Lucas på dagis och gick förbi hemköp så han fick köpa fredagsmys och lördagsgodis sedan tig vi bussen hem pga av min jävla hosta våga inte gå uppför backen för att sedan hosta sönder mig..

Lucas skulle titta på Pippi o leka med bilar när vi kom hem sa han
sagt och gjort själv fixa jag till middagen som blev ett lass grönsaker lövbifff med en klick philadelfia och sen några cross...hmmm vad de heter nån potatisgrej man kan köpa i frysdisken:)

Sedan blev det fredags mys med en lite skål stjärnor och lite godis innan sängen väntade med saga och välling:)

nä funderar skarpt på att gå o lägga mig tvn suger verkligen..........

Imorn bär det av till sörsjön:)

PUSS

Det bara springer iväg

Dagarna alltså, veckorna jag tom åren
Helt sjukt vad fort tiden går

Inatt vakna Lucas halv 1 o ropa efter välling jag upp o värmde vällingen o kände mig lagom full liksom när jag sätter på nappen på vällingen för att gå in i sovrummet då som först ser jag vad klockan är inteså konstigt... Men han fick välling iaf han brukar bara be om det om han verkligen vill ha den så...
sen vakna han halv 6 o ville ha lite mer välling... 7 gick han upp o titta på pippi och vid halv 9 år vi sedan frukost:)

Sen bar det av till dagis och skolan:) Idag hade vi föreläsning för våran B uppsats vi ska skriva detta läsår kommer säkert bli jättebra har lite svårt bara o bestämma mig ifall jag ska skriva själv eller tsm med någon men har ett tag på mig. Jag är rent ut sagt jävligt bra på att skriva uppsatser och om jag gör det själv så kan jag göra precis som jag vill när jag vill däremot om man skriver med någon mer så blir ju ansvaret delat och man har någon att diskutera och bolla tankar med vilket oxå är skönt så ett litet dilemma har jag:)

På lunchen åkte jag ner till citygross och handlade hem lite grönsaker mm så det finns i helgen:)

Nu efter att skrivit lite jobbmail så ska jag ta tag i en bok jag verkluigen måste börja läsa nu ska komme 1/4 del idag tänkte jag iag:9

Sen ska jag hämta Lucas och ikväll ska vi ha en myskväll bara han och jag:)


PUSS


Fy F.n

Vad jobbigt det är o vara förkyld hade nästan glömt bort hur det var eftersom vi får varit så friska under sommaren. buhu imorse kändes det som om jag blivit överkörd av en lastbil lastad med en jävla massa grus eller rättare sagt stenbumlingar. Måde otroligt dåligt och fick sånna hostattacker så jag hosta tills jag spydde:( inge vidare jag kräks oxå så himla lätt fortfarande sen jag var gravid och spydde 7 av 9 månader:(

Iaf så Lämnade mormor o morfar Lucas på dagis idag vilket gjorde hans dag betydligt mycket roligare gud så glad han var:)

Vi hade även vårt första seminarium i gruppen idag gick bra tyckte jag iaf och vi bytte ganska många tankar.

Hade även besiktning på lägenheten idag och den var ju klanderfri då:)

när jag var o hämta Lucas så orka jag inte släpa med vagnen så ist tog vi bussen hem o gissa om någon blev glad:)

Sedan har vi ätit och tittat på Pippi och nu sover han så gott..

LÄgger in några bilder på hjärtat från i somras:)

PUSS





EN liten linslus:)



Snabbis

Ja jag slänger in ett snabbt inlägg mitt i plugget;)

Idag har jag lämnat Lucas på dagis missbedömde tiden totalt och var där en halvtimme för tidigt:( Men eftersom Lucas har världens bästa fröknar så gjorde det ingenting ska försöka kompensera med en tidigare hämtning:)

Efterdet bar det hem slängde mig i soffhörnet och gjorde ett pm för att ha med mig till min vfu plats på måndags när jag ska o hälas på o lägga upp nån slags plan:)

Sedan blev det att läsa lite om estetik inget ämne som direkt tilltalar mig men det är nog för att det är så främmande än:( kom inte värst vidare långt men tänkte ta igenom mig ett kapitel på fredag iaf.

Sedan kom min kära bror hit på lunchen och hjälpte mig att flytta köksbordet skönt nu tog det 10 min ist för 30 som det gjorde sist jag gjorde det själv:)

Sedan så kom posten och äntligen kom boken som hade skickats för en vecka sen. så det har jag läst nu hela eftermiddagen och ska fortsätta lite till innan Jag beger mig till apoteket för att inhandla nezeril och sedan plocka upp Lucas.

Hatar att vara sjuk och det kom väldigt olägligt vill jag påstå men men så kan det vara nässpray brukar göra det hela lite enklare iaf:)


see ya later PUSS


RSS 2.0