CursorsFree Cursors
Martina-Lucas -

3 år

Ja vem kunde gissa för 4 år sen att jag skulle ha en 3 årig liten guldklimp hos mig och 108 högskolepäng som fortfarnde tickar på upåt????
nä jag skulle gissa på ingen eftersom hela mitt dygn bestod av jobb vänner och festande. Vilken tvärvändning, skulle gissa att jag chockat en del människor på vägen faktist;)


I helgen som var hade vi 2 st 3 årskalas här hemma på fm kom pappa, billy f&f en av hans fastrar och så Petra med barn och lucas håvade in presenter som kassaapparat, varukorg, blixten dator, kläder mm han blev så glad;)

sen blev det lunch o lucas tvärdecka på soffan fram till 3 kalaset då kom hela min släkt + lucas gudmor och en barndomsvän (Anna med sin lilla Eva) fler paket blev det oxå rorribilar (något som det leks med varje dag så det blev en favorit) en cykel med stödhjul, sparrör, kläder, pengar, alfonsbok, pussel, armpuffar mm

en massa fika o tårta slank oxå ned i magen mumma;)

nu har även allvarsveckan börjat nu ska vår B-uppsats bli klar men vi har varit effektiva och blir antagligen klar med analysenimorn och kan börja på det sista som är diskussionen.

Idag blev Lucas till sin stora lycka hämtad på dagis av moster och morbror och efter det tog han och moster entågtur till linköping och åt glass innan de tog tåget tillbaka. Lucas älskar tåg och därför tänkte hans moster att det kunde va kul med en resa;) sedan kom morbror  hämt dem på station o så åkte de till mormor en sväng innan det kom hem för lite Pizza, spicy hot film o chips mys denna lillördag;)

Nu sussar han gott och jag sk passa på o surfa lite innan jg oxå kraschar i sängen;)


hoppas alla njuter av att sommaren kommer snart själva ska vi ha 9 veckors sommarlov och det ska bliunderbart;)


PUSS


Hej Världen

Hopps alla har det bra;)

Vi lever och har det bra fullt upp, Just nu är det praktik 2 dagar kvar av 3 veckor;9

Sen blir uppsats i 2 veckor o sen är det bara 2 veckr kvar till somarlovet;) som ka spenderas i goda vänners lag;)

På lördag fyller Lucas3 år och då blir det kalas minsann ett kl 11 och ett kl 15 Lucas har önskat sig en blå cykel, en blå hjälm oh ett blått lås o gissa vilken färg papprt ska vara????? (japp blått;)

nähä nu blir det sängen så man orkar de sista 2 dagarna;)


PUSS

RSS 2.0