CursorsFree Cursors
Martina-Lucas -

Du har huvudrollen i ditt liv

Det är just den boken jag sitter här och läser på kvällskvisten;)
Haha ja imorn är det seminarie på den och jag kan väl erkänna att jag är sent ute men det är jag alltid när jag ska läsa nått det är inte min grej. iaf så har jag plöjt igenom det viktigaste;)

Annars så har det inte hänt så mkt igår var Albin och Jenny här o titta på lägenheten ja eller jenny titta och albin låg o mös på mitt bröst;) mysig med bebisar;) efter det hämtade vi upp Lucas och tog oss en promenad;)

två dagar skola kvar o sen är det helg;) blir en myshelg nu i helgen på fredag åker vi till landet o sover ska bli mysigt;) sen så får vi se vad som händer inget planerat men har mina aningar;)

2,5 vecka kvar i skolan sen är det praktik kan villigt erkänna att jag inte längtar... Jag trivs jättebra på förskolan jag är på men det är tufft det blir långa dagar för både mig och Lucas och väldigt intensivt till skillnad från att gå i skolan:( men men 2 veckor att härda ut o sen 1.5 vecka i skolan innan jag och Lucas tar jullov i 3 veckor ska blir superskönt hoppas bara att det kommer snö oxå så vi kan vara ute o pulsa;)



PUSS

kul att tävla;)

Någon gång kanske man vinner något;)



”Jag är med och tävlar om en Bosch köksmaskin från whiteaway.se inne hos Kardemumma Gumman, ta chansen du också!”

Tävlingen avslutas Måndagen den 15.11 2010 kl 18.00


Tävling

TÄVlING-TÄVLING, Nova star

 

Nu sätter vi igång ännu en tävling. denan gången är det ett presentkort på kläder från Nova Star. du får alltså köpa varor till ett totalt värde av 1000 kr valfria storlekar och plagg. Storlekarna är från 68 till 150 cm.

Detta är mitt favoritmärke när det gäller bekväma och slitstarka barnkläder. Tävlingen är sponsrad av Kidzshop.

Tävlingsregler

Kopiera bilden till din blogg och länka till mig samt kommentera i inlägget  så jag vet vilka som är med och tävlar.

Har du ingen blogg så tryck på "dela" knappen på Facebook (inte gilla knappen) , kommentera inlägget med din mailaddress och namn.

Sista dagen att tävla är 19 November


Vill du oxå tävla??? gör det HÄR


mhmm

Ja har inte så mkt att skriva för tillfället livet rulla rpå i 140 känns det som men skönt det med ibland;)

Just nu längtar jag bara efter snö och jul så jag och Lucas bara kan få vara;)

Idag hade vi drama i skola det var kul himla kul att se hur alla verkligen släpper loss;)

Efter skolan bar det av till stan då framförallt jag behövde mig ett par skor som går att gå i pådessa isgator men även Lucas behövde ett par... Lucas fick ett par nya jättefina skor av sin mormor o morfar för ett tag sen och de passade och han gick omkring i dem hemma utan prblem men så nu när snön kom o de skulle börja anvöndas så var det plötsligt stora problem att få i fötterna men efter långa försök så går det men varje gång säöger han - mamma ajajaj o så kfår det ju absolut inte vara dessutom så säger han - mamma bära jag vet faktiskt inte om det är nån period liksom nån fix idé eller om han faktiskt har ont. I vilket fall köpte jag ett par stabila everestkängor med hög kan som var betydligt lättare o få på och när man jämför skorna så ser man skillnade;) blev faktisk ett par likadana till mig så nu är vi rustade för vinter;)

Imorn har jag hemstudiedag o då ska en bok + ett kapitel i en annan bok läsas, ska fixa ihop lite material till kommande uppsats litteraturdel.

och så måste jag försöka rippa lite musik till kommande vfu nån som vet ett bra program??? jag skla alltså lägga in låtar från en cd på datorn göra om dem till mp3 och bröänna ut dem!

På kvällen blir det fredagsmys;)

nä nu ska jag surfa lite innan det blir sängen;)'


puss

Småfolk




Semper håller just nu på att lanserar varumärket småfolk det är goda men framförallt nyttiga mellanmål och annat gott för våra små barn. Lucas själv har inte testat än då jag alldeles härom dagen fick nys om det. Men inom snart ska han få prova på deras produkter.

Just nu söker Semper tillsammans med smartson testpiloter som vill prova deras produkter och sedan berätta vad de tyckte. Vill du vli en testpilot? följ då länken nedan.

http://smartsontestpilot.se/semper-smafolk/bli-testpilot/




PUSS

Jag tävlar








”Jag tävlar om ett paket från Libero hos Fröken M, tävla HÄR du oxå ! ”


Lördag

SÅ skönt:) Igår så lagade jag och Lucas fredagsmys mat med potatisgratäng, tsatsiki och lövbiff med kryddsmör himlans mumsigt blev det och självklart hemmagjort;) efter det blev det lite godis och chips och redan kl 7 gjorde vi välling och gick o la oss och läste alfons och benny;) jag tror nog att halv 8 sov vi båda 2;) Lucas vakna 7 imorse och ville se på Lotta och själv fick jag ligga kvar i sängen en halvtimme o dra mig;) så himla skönt o välbehövlig var denna nattsömn:)

Idag står det 20 års kalas på schemat det är öppet hus så vi tänkte anlända vid 11.00 så har vi kalaset gjort o kan hitta på nått annat kul på em ev ska vi eller iaf Lucas träffa hans pappa för lite bus.

Imorn ska vi inviga tvättstugan och på em bär det av mot landet;)

o vips så är helgen slut igen i klokt vad snabbt det går längtar tills den 22 dec när jag ska vara föräldraledig i 3 veckor ska bli så skönt och mysigt;)

nähä dags att fixa frukost då

PUSS

RSS 2.0