CursorsFree Cursors
Martina-Lucas -

OJDÅ

Gud så dålig jag varit på bloggandet, men det är så mkt annat hela tiden känns som att jag har 15 bollar i luften samtidigt;( det är INTE bra.

Iaf skolan rullar på och vi är inne i en jätterolig kurs nu och just nu har vi produktion i 4 veckor och vi bygger en äventyrsbana, känner mig sådär nöjd med resultatet med med tanke på vad vi har o jobba med så får det gå, inte bra när man vill ha det perfekt;)

hemma plan är det rutiner + att jag är så himla trött just nu så jag orkar inte ens göra nått på kvällarna utan går och lägger mig med Lucas ca 5 kvällar av 7. men man är pigg när man vaknar;)

Lucas var hemma hela förr förra veckan söndagen slutade med ett besök på barnjouren då han fick feber och det blossa upp stpra röda blaffor på kroppen, det visade sig vara helt ofarlig nässelfeber;( stackar.

Förra lördagen skulle Lucas börjat i minisim men det fick ställas in o så fick han börja nu i lördags ist, han tyckte att det var jättekul och var så himla duktig så jag blev så stolt i mammahjärtat.

Igår eftermiddag var vi på förtidig 70 års fest oxå då min morfar fyllde år;) trevligt även om vi fick lämna tidigt pga en utpumpad Lucas,

Dagen har bestått av att Lucas har varit på kalas med sin pappa och jag har jobbat och träffat jenny för ca 4 gången på en vecka men det gillas;) därifrån fick jag med mig 2 flyttkartonger med grejer som jag ska tradera bort, och pengarna tillfaller våra kära barn;)

Imorn är jag "ledig" det ska sysselsättas med plugg plugg och lite mera plugg och sen en vända till vinden.

sedan är det skola resten av veckan så full fart

MEN snart är sommaren här och jag och Lucas ska bara vara hemma och njuta av livet;)


PUSS


RSS 2.0