CursorsFree Cursors
Martina-Lucas -

Produktiv helg;)

Ja denna helg har vi hunnit med saker;)

Fredag:
Efter skola och dagis begav vi oss ut till landet då min syster o henne karl höll på att flytta dit när de var klara blev det mat från spicy hot hemma hos mamma o pappa tsm med hela familjen. Dock var Lucas trött och bestämde sig för att testa hur mycket trots en mamma klarar av;) svettigt värre iaf;)

Lördag:
Vi startade dagen med sovmorgon nja till 9 halv 9 iaf;) sedan tog vi o åt en mysfrukost med julskinka och efter det klädde vi på oss och gick till affären för att köpa lite gott till kvällen mm. Hemma igen så fixade vi till en knäcksats i micron himla smidigt faktiskt och det blev jättegott;) blev även en sats playdoodeg till Lucas, vi var en sväng på vinden och hämtade ner en kartong. sedan blev det byte av sängkläder och damsugning innan det åkte in en hemmalagad lassagne i ugnen.
Efter lunch så la vi oss på soffa och kollade på bilar och vi somna båda två:) och vakna igen när det var dags för tvättstugan:) sedan blev det god mat och lösrdagsmys i soffan.

Söndag:
Vi vaknade och åt mysfrukost och efter det blev det pepparkaksbak Lucas gjorde tre kakor sedan åkte den mesta degen ner i magen på han haha
sen blev det mys i sofffan, lunch o sedan bar det ut till landet där grillade Lucas korv med mormor o morfar utomhus medans jag åkte och handlade och arbetade lite o efterdet blev det tacokväll o mys i soffan det tog inte ens 3 min innan han somnade på vägen hem.

O imorn börjar praktiken igen då ska bli kul men samtidigt jobbigt blir långa dagar för både mig o lucas men men 2 veckor går snabbt.

Dessutom så ska jag sluta röka imorn se hur det går då.. håller tummarna iaf att detta ska vara sista försöket;)

på återseende

PUSS

Kommentarer
Postat av: johanna

Hejjar på dig med sluta röka grejjen.... :)

Det fixar du!



Hoppas allt är bra med er!

Kramar Johanna

2010-12-06 @ 23:08:36
URL: http://jojeslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0